Wij zijn:

 

Miriam Meijerink

Wat beweegt mij? 
Het is zo gaaf mensen bewust te maken. Wat is de relatie van uw manier van bewegen op uw klachten. Ik laat u zelf uw eigen therapeut worden doordat u het aangeleerde zelf kunt toepassen in uw dagelijks leven.
 

Waarin ben ik heel gedreven?
 Elk mens en elke klacht is uniek en zo benader ik ook de problematiek: vanuit uw hulpvraag. Het maakt dan niet uit of het gaat om rugklachten, osteoporose of een hernia. Veder ben in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van zwangerschap gerelateerde klachten zoals bekkenklachten en bekkenbodemproblematiek. Daarnaast geef ik zwangerschapscursussen, zwangerschapsmassage en babymassage.

 

Stance van den Ende

Wat beweegt mij?
“Waarom beweegt u, zoals u dat doet?”, dat beweegt mij. De nieuwsgierigheid naar fysieke, en/of  mentale klachten in combinatie met uw gedragingen. Binnen mijn behandeling is de aandacht voor uw klacht in combinatie met persoonlijke aandacht het medicijn tot bewust bewegen!

Waarin ben ik heel gedreven?
Mijn passie voor het vak ligt bij u. Door de afwisseling van persoonlijkheden met verschillende complexiteit aan klachten is geen één dag hetzelfde. Naast allround oefentherapeut, heb ik mijn specialisatie in slaapproblematieken bij volwassenen en jongeren. De individuele behandeling wissel ik af met groepslessen; “Ment to Move” en “Ment to Move in Water”. Sinds kort ben ik aangesloten bij het Parkinson Netwerk, waardoor ik u de beste behandeling kan bieden voor problematieken die hand in hand gaan bij Parkinson.

 

Gino Brouwn

Wat beweegt mij?
Ik coach graag mensen om klachten aan het bewegingsapparaat zowel te verhelpen als te voorkomen. Niet alleen door fysiek herstel maar ook door aan het werk te gaan met de mindset. Hierdoor is elke behandeling voor u op maat gemaakt en wordt er een duurzaam resultaat geboekt. 

Waarin ben ik heel gedreven?
Mijn passie ligt in het behandelen van mensen met arbeidsgerelateerde klachten, waarbij ik ook graag mensen op de werkplek zelf help. Naast allround oefentherapeut te zijn heb ik als specialisatie het behandelen van mensen met een scoliose (zijwaartse kromming van de rug) volgens een 3D(imensionale) behandelmethode, het behandelen van mensen met pijnklachten en/of spanningsklachten met Myofascial Triggerpoint Therapy, medical taping ter ondersteuning van de behandeling en het behandelen van jongeren met houdingsproblematiek.  

 

Margrethe Meijst

Wat beweegt mij?
Al meer dan 30 jaar ben ik oefentherapeut en nog steeds heeft t mijn passie om mensen met lichaamsklachten en spanningsklachten bewust te maken van de mogelijkheden om gezonder met hun lichaam om te gaan. Mijn doel is dat u dat ook in de toekomst kunt toepassen en daar dus blijvend profijt van zult hebben. 


Waarin ben ik heel gedreven?
Zonder oordeel en met veel geduld zoek ik samen met u naar een oplossing om pijn te bestrijden, te verminderen en te voorkomen. Spanningsklachten hebben mijn grote interesse. Denk bv aan slechtslapen, hyperventilatie, hoofdpijn, slecht herstel na een operatie of een trauma. Daarbij maak ik gebruik van verschillende ontspanningstechnieken en mindfulness "Een reis van duizend kilometer begint met de eerste stap” LAU-TSE